2009. július 5., vasárnap

Itt vagyok :)

Nem tűntem el, csak mint már írtam sok volt a teendőm a héten. Jó lenne már egy kis kikapcsolódás. Nekünk marad a Balaton, de én azt is szeretem. Lángos, Cikk-Cakk jégkrém, egy jó hideg Coca-Cola és sült krumpli ketchuppal :D Egy ilyen kiruccanás alkalmával általában ezeket fogyasztom egészséggel. IMÁDOM!! :)

Újabb kincsekkel gyarapodtam a héten. :) Most "bemutatót" tartok nektek, ahogy megígértem.
Andikámtól szereztem be ezeket a szépségeket. Imádnivalóak, akárcsak Andi személye. :)






Ha esküvőd lesz vagy tervezed, esetleg meglepetést szeretnél venni egy kedves ismerősödnek vagy magadat szeretnéd megajándékozni, akkor tudom ajánlani Sandi boltját a Meska oldalán. Tessék bekukkantani hozzá, mert mesés dolgai vannak! :)

sandi.meska.hu


2 megjegyzés:

sandi írta...

Drága Bejusom!:)
Nagyon boldog vagyok, hogy kitűntettél a bizalmaddal és, hogy hozzájárulhattam az örömödhöz egy kicsit! Megható érzés látni a "kincseidet" és remélem, hogy boldogságom sokszorozódott a Te boldogságodban! Ritka dolog a mai világban a figyelmesség, jóindulat és az érzelmek kinyilvánítása. Fiatal korod ellenére, Benned ezek mind megvannak! Vigyázz rájuk és maradj meg ilyennek!:)
Remélem még fogok tudni hozzátenni az apró örömeidhez!:)))

Bejus írta...

Apró? Ne legyél szerény! :-p Számomra hatalmas dolog amit te adsz a munkáid által. Szíved, lelked beleadod és ez felbecsülhetetlen a mai világban. Annyira örülök Neked! Az alkotásaid egyszerűen feldobják a napom, az életem részévé válnak-energiával töltenek fel!! :') Nagyon köszönöm a sok-sok szeretetet, nagy szükségem van rá. :)

Puszillak
Bejus