2009. június 22., hétfő

Julcsi meghívott

Köszönöm a meghívást kedves Julcsi! :)
A játék lényege,hogy 6 olyan dolgot kell írnom, ami lényegtelen ékszerkészítés szempontjából, de én mégis szeretem. Most ezeket megosztom veletek! :)


1. Imádom a napsütést, de csak módjával, mert a bőröm extra érzékeny rá. Pillanatok alatt le tud égni a bőröm és nem kell mondanom,hogy utána nagyon tud fájni...

2. Kedvenc évszakom viszont mégis a tavasz, mert nem túl hideg és nem is túl forró. Meg olyan romantikus hangulata van az egésznek. :)
3. Az nevű tv-csatorna miatt van még mindig tv a szobámban, de ha ez megszűnne a televízió nézésnek is lőnének a részemről.

4. Nagyon szeretem a leggingeket és a farmernadrágokat. A szoknyát viszont nem, de csak magamon, mert ha jó alakom lenne biztos,hogy szívesen hordanám.

5. Hajnali 2 óránál előbb nem tudok lefeküdni. Egyszerűen imádok fent lenni. Nem véletlen, mert az egyik kedvenc madaram a bagoly. Ráadásul még szemüveges is vagyok. :D

6. Észrevettem,hogy a kedvenc ételeim mind S-betűvel kezdődnek: Sóska, spenót, spagetti, somlói galuska, s a lasagne. :D Na jó az nem! :D


Sandikámat hívnám meg, de neki nincsen blogja?!
Leírhatod ide is, ha gondolod! :)

5 megjegyzés:

Lente Julcsi írta...

Köszi :)

Hosszú-Bardócz Éva írta...

Úgy örülök ezeknek a játékoknak,mert tényleg fontos dolgokat tudok meg Rólad,amiket lehet,hogy amúgy soha nem hoznánk szóba:)
Csak így tovább!:)

Bejus írta...

Köszi szépen Évim! :) Te is beszállhatsz a játékba, mert ez most nem olyan, mint a 7dolgos! Ez úton is meghívnálak, ha gondolod szállj be Te is! :) Köszi! Puszillak!

sandi írta...

Drága Bejus!
Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám, aranyos vagy! A blogon gondolkozom, de félek, nem lenne időm vezetni, és nem tudnám ilyen tartalmassá tenni, mint a Tiétek! Ez a Te oldalad, nem ronthatom el az én gondolataimmal, de nem kosarazlak ki!
Rövid leszek:
1. Szeretek ÉLNI!
2. Szeretek HINNI!
3. Szeretek SZERETNI!
4. Szeretek SZERETVE LENNI!
5. Szeretek BOLDOG LENNI!
6. Szeretek NEVETNI!

Ha blogom lesz, kifejtem őket részletesebben...:)Ígérem!

Bejus írta...

Dehogy rontod el!! :) Nagyon szépen köszönöm,hogy írtál! Ez mind én rám is igaz. :)

Okés, remélem,hogy majd lesz, mert szívesen olvasnálak! :)
Puszillak!