2009. június 15., hétfő

Évi alkotásai

Hamarosan bővülni fognak kincseim Évi (byme) által! :)
Eddig ezek a szépségek vannak Tőle:
  • Mézike az édes kis mézeskalács kitűző
  • Exkluzív illatszív (Miss Dior Cherie parfümmel, ami közös kedvencünk Évivel)
  • Tengerfény karkötő (imádom, annyira eszméletlenül gyönyörű)
  • Pasztell színű üveggyűrű (már készül hozzá a nyaklánc is)
  • Világoskék kagylóhéj szív füli

+1 bemutató videó általam :)

4 megjegyzés:

Hosszú-Bardócz Éva írta...

Hát muszáj,hogy írjak..nagyon megható látni,hogy azokat a holmikat,amiket igazán sok szeretettel és odafigyeléssel készítek,a fogadó fél is hasonlóan sok szeretettel és odafigyeléssel fogadja. Ebben a mai világban igazán ritka,hogy az ember valamit igazán meg tudjon becsülni,pedig éppen az lenne a követendő út szerintem.
Nagyon köszönöm Bejuskám,igazán nagyon köszönöm,ez gyönyörű elismerése a munkámnak!Remélem,hogy jó pár év múlva is ilyen becsben lesz a (z addigra) hatalmas gyűjteményed:))

sandi írta...

Gratulálok az oldaladhoz Bejus!:) Igazán tetszetős és örömmel foglak látogatni a továbbiakban! A kis gyűjteményed is nagyon szépen mutat így egyben, az érzést pedig ismerem jól, amit ezek a csodák nyújtanak Nekünk!:)Annak külön örülök, hogy Nálad gyönyörködhetünk tovább bennük! Puszillak!:)

Bejus írta...

Én köszönöm Évi ezeket a szépségeket,hogy megalkottad. Kívánok Neked minden szépet és jót és alkoss továbbra is ilyen csodákat Nekünk! :) Én biztosan hű vásárlód maradok a továbbiakban is. :) Nagy becsben tartom az alkotásaidat, mert szívből jönnek és ez annyira jóóóó! :')
Köszönet mindenért! Puszi drága!

Bejus írta...

Köszönöm Neked Sandi, nagyon örülök,hogy tetszik,de ez Évi alkotásainak is köszönhető,hogy ilyen szép az oldal! ;)
Ugye,ugye,hogy vannak még csodák? És a csodát Évinek hívják! :)
Egyébként te sem panaszkodhatsz Sandi, mert nagyon szépeket készítesz, látszik,hogy te is beleadod a szíved és a lelked! Puszillak!