2009. június 10., szerda

Évi (byme) meghívott

...egy kis játékra, ami igazán megtisztelő és nagyon köszönöm ezúton is az érdeklődésed! :) Szóval a játék lényege,hogy 7 db számomra legfontosabb dolgot kell megfogalmaznom magamról.

  1. Rendkívül érzékeny lelkű "teremtés" vagyok. Régen nagyon befordulós, zárkózott voltam. Nem nagyon voltak barátaim, pedig én szerettem volna, de lássuk be ehhez két ember kell. Mondhatni mára már kinőttem ezt a korszakom. Barátságos, nyílt, őszinte embernek tartom magam és mások is ezt gondolják rólam. Főként ezen tulajdonságaim miatt szeretnek/kedvelnek az emberek, aminek nagyon örülök. :)
  2. Mindenem a divat. (család és barátok után) Szeretem a színes,extravagáns és a finom nem túl hivalkodó egyedi ékszereket, kiegészítőket. Hangulatomtól függ. Mindenevő vagyok. +Vagyok olyan szerencsés is,hogy jól állnak nekem! :)
  3. Egyedülálló, boldog csajszi vagyok. Régen úgy voltam vele, ha nincs párom akkor én nem is lehetek boldog ;szomorúnak és depressziósnak kell lennem. (Sajnos az voltam és picit most is néha előjön.) De nem , ez nem így van. Szingliként is lehet boldog az ember. Ha meg van párja, akkor az csak hab a tortán!
  4. Imádom a természetet és az állatokat. Egyetlen dologtól félek és azok a pókok, de próbálom leküzdeni ezt a félelmet, igaz nem könnyű. Fóbiáim közé sorolható még a mély víztől való félelem, sajnos ez egy gyermekkori trauma miatt van még mindig.
  5. Sokat betegeskedem, de próbálok pozitívan állni a világhoz. Ami tőlem telik mindent megteszek természetesen, azért,hogy jobban legyek és meggyógyuljak. Nincsenek lehetetlenek.
  6. Imádok shoppingolni. Főleg a könyvekért rajongok. Képes vagyok kiadni több ezer Ft-ot is egy jó könyvért legyen az magyar vagy éppen angol nyelvű. (igen,egy picit azért konyítok az angol nyelvhez is! :)
  7. Szeretni,adni és segíteni az embereken. Ez az én fő életcélom, amiért-e Földön élek és létezem. Amikor megszülettem az orvosok 40%-ot adtak arra,hogy túlélem azt a súlyos betegséget, amiben újszülöttek ezrei haltak meg 1989-ben. Úgy gondolom, hogy Isten megadta nekem az esélyt az életre, így hát élnem kell vele és nem eldobni magamtól,ahogy azt sokan teszik értelmetlenül. Nem tökéletes a világ és ezért a benne élő emberek sem lehetnek azok. Minden jó után valami rossz jön és minden rossz után valami jónak kell történnie, ez az élet rendje. Erőt és egészséget kívánok mindenkinek. /Peace-Béke/
Remélem,hogy beszáll a játékba és elfogadja a meghívásom Zsanyíj(gombekszerek.blogspot.com) :)

3 megjegyzés:

Hosszú-Bardócz Éva írta...

Köszönöm,hogy játszottál,és hogy ezáltal is egy kicsit jobban megismerhettelek..:)

Bejus írta...

Én köszönöm,hogy meghívtál! Remélem nem okoztam csalódást! :)

Lente Julcsi írta...

Igen ezt olvastam már.Most hat olyan dolgot írj,ami valami szempontjából lényegtelen!Én például a varrást választottam.Te mit választasz?