2009. július 31., péntek

Amikor egy álom valóra válik

Régóta álmodoztam már erről a Vans pénztárcáról. Audey Kitching kezében láttam meg először egy videójában és azonnal beleszerettem. Nos a lényeg: Anyum valóra váltotta az álmom! :,) És hogy milyen alkalomból? Hát közeleg a névnapom és megelőzte egy picit! :) Majd teszek fel képeket rólam a pénztárcámmal ölelkezve! Nagyon happy vagyok! :) :D


Egy kis személyes megjegyzés: remélem,hogy hamarosan találok munkát és tele lesz ez a pénztárca, mert jelenleg munkanélküli vagyok. :(

2009. július 30., csütörtök

Én a Kígyó :)

Az állatövi jegyem a kínai asztrológia szerint a Kígyó. Nagyon megdöbbentem,hogy a tulajdonságok tényleg szinte mind-mind jellemzőek rám és a kígyó, mint jegy valójában nem is jelent rosszat. Most lehull a lepel,hogy milyen is lehetek valójában! :)


A Kígyó
Két irány

A Kígyó jegyének e legkorábban lejegyzett szimbóluma (balra) azt az erőt fejezi ki, amit a kígyó lenyűgöző felépítése mind a fejénél, mind a farkánál megjelenít, ami elbűvölő mozgását eredményezi, valamint azon képességét, hogy képes függőlegesen felemelkedni, elszánt merev tekintettel. A feng shui írásjel (jobbra) szintén e minőségeket emeli ki a fejet, s a farkat egyaránt erőteljesen megjelenítő vonásaival.

A Kígyó évében született emberek gyakorta igen fejlett érzékenységgel vannak megáldva. Mintha a Kígyó családjának legendás intelligenciájával bírnának, az e jegyben tartozó emberek sűrűn rejtélyes érzékelésekről tesznek tanúbizonyságot. Egyfolytában ébernek tűnnek. Megvan az a ritka képességünk, hogy élvezni tudják az életet. Mikor rábukkannak valamire, ami a kedvükre van, és amire vágynak, tudják, miként élvezzék azt ki az utolsó csöppig. Bármi is legyen a céljuk, addig fogják keresni, míg rá nem lelnek, vagy el nem érik azt.

Ez a szenvedélyes minőség összekapcsolódik azzal a belső erővel, hogy állhatatosak és kivárják a beteljesedést, s kitartással állják az események minden váratlan fordulatát. A kínai kultúra szerint, ha úgy döntesz, megölsz egy kígyót, meg kell győződnöd róla, hogy az valóban halott, máskülönben az visszanyeri erejét, és megérezve hollétedet, akár nagy távolságokról is, követni fog, és visszaadja a kölcsönt! Az időzítés az ebbe a jegybe tartozó emberek specialitása. Csodálatos nyugalommal képesek várakozni. Talán hónapokig vagy évekig is várnak, türelmesen, figyelő, várakozó pozícióban. Aztán, pontosan a megfelelő pillanatban, összpontosítják minden felhalmozott energiájukat és lépnek.

Legjobb, ha soha nem teszünk egy Kígyót az ellenségünké. Amennyiben viszont egy hatalmas, nehézségekkel teli, különösen összetett és rendkívüli fontossággal bíró feladatba fognál, senki sem lehet jobban a segítségedre, mint a melletted álló Kígyó bölcsessége és határozottsága.
A hajlékonyság minden Kígyó fémjele, miként jellemző ez mindazokra, akik a Kígyó évében születettek. Ez a titka annak a hathatós és erőteljes módszernek, ahogy képesek alkalmazni és koncentrálni belső energiájukat.

Teljes intellektuális szabadságra vágyó fa kígyó állhatatos, tűrő képes. Érzelmi és anyagi stabilitásra vágyik.

Nagyon jó beszéd és előadó készséggel rendelkezik. Az égi fa elem táplálja a földi tűzelemet, ami magnetizmust ad neki és érdekesebbé teszi. Hiúságra hajlamos. Nagyvonalúan szereti költeni a pénzt. Jól informált, az adatokat tárolja, mindenkiről jó ítélőképessége van. Művészi érzéke és művészetkedvelése jeles.

A forrást innen szedtem.

2009. július 27., hétfő

N.E.W.S.!!

Úgy érzem, hogy eljött az ideje a blogomat új köntösbe(vagy fürdőruhába?!:D) öltöztetni,hiszen nyár van és a kedvem is most egész jó. :) Ez lesz mostantól az új design! Remélem,hogy nektek is tetszik és szívesen látogatjátok továbbra is az oldalamat! :)

2009. július 25., szombat

Fejlécek a Meskára

"Megbizatást" kaptam sAnditól, ,hogy készítek neki egy fejlécet a Meskára. Nos én szívesen vettem a kérést és készítettem neki néhányat, mert mindig olyan kedves és segítőkész és hát ez alap : mert megérdemli. :) Végül az elsőre esett a választása! :)




U.i: Ha tetszenek a fejléceim én szívesen készítek Neked a Meskára! Csak annyi a dolgod ,hogy írj! :)

2009. július 22., szerda

Kint vagyok a Meska Főoldalán

Majdnem elájultam, amikor megláttam,hogy kint van a Gyöngyike karkötőm a Meska Főoldalán. :) Nagyon szépen köszönöm Gyongyoslany-nak az összeállítást. Fantasztikus érzés!!! :)

Katt a képre a nagyobb méretért! :)

2009. július 20., hétfő

Első eladott termékem a Meskán

Még csak 1 napja,hogy megnyitottam a boltom és máris elkelt az egyik nagy kedvencem. Nagyon hamar elvitték a Szárnyaló szívecske gyűrűm, aminek ezúton is nagyon örülök. Viseld majd egészséggel Angyela! Hamarosan repül hozzád a gyűrű! :)


2009. július 19., vasárnap

Meska-Megnyílt a boltom :)

Megnyílt a Meskás boltocskám! Annyira boldog vagyok!!! Kukkantsatok majd be hozzám! :) Várom a véleményeket!



Katt a képre! :)

Puszik: Bejus

2009. július 18., szombat

Michael Jackson-Moonwalker

Az utolsó 20percre visszajött a kép és a hang az Rtl-en, jó volt a vége is, de jó lenne látni az elejétől... Majd megnézem DVD-n!! Úgy legalább élvezhetőbb-reklám nélkül. :)
Ilyen csuda nagy vihar volt nálunk. :( Imádkoztam mindenkiért!



(Hang nélkül,mert sajnos a fényképezőmön nincs hang)

2009. július 17., péntek

Masni

Ajándék masninak ne nézd a fogát. Mondhatnám ezt is, mivel ezt a masnit a megrendelt ékszereim csomagjának díszeként kaptam, de én felhasználtam ehhez a gyűrűmhöz, mert megtetszett a masni színe és fazonja. Várja a gazdiját a Meskán a strasszköves változata! :)
Ritának köszönet a masniért! :) Jelentem a masnid új életre kelt egy gyűrű formájában. :)

2009. július 16., csütörtök

Zsugorka-Mumminka :)

Kaptam egy kis darab zsugorkát Timitől,mert nagyon vágytam már rá,hogy kipróbáljam én is. :) Mummint készítettem belőle, nagyon pindurira sikeredett, mivel kitűzőt nem tudtam belőle csinálni, ezért az ékszeres dobozkámra akartam tenni, de aztán eszembe jutott valami. Nem bírtam ki,hogy ne használjam fel a kicsi Mumminom gyűrűként. :) Nos ez lett belőle:

Mumminos cukorka gyűrű

Oh Happy Day! :)

Nyárias, vidám hangulatú gyűrűket készítettem a mai napon. Mondhatni picit hippisek, mivel eléggé színesek! :)

Flower gyűrű
Starry gyűrű

2009. július 15., szerda

Az éjjel...

Furcsa ez az időjárás. Hajnali 1 óra van és nem tudok aludni. Megjött a hidegfront, fúj a szél és tépkedi a redőnyöm, de nem csak azt, a fejem is... Fáj a fejem, de iszonyatosan! :( Közben olvasnék, ha tudnék, de a szemem meg már leragad(na). Szinte hívogat a szép új ágyikóm, amit tegnap előtt kaptam. :)

Forróság

Tegnap itt Székesfehérváron, mint ahogy híradóban is hallható volt csúcsot döntöttünk a meleget illetően. Nos, ez a mai nap is igazán forróra sikeredett a napsugaraknak köszönhetően. Azt hiszem kicsit meg is csapott ez a meleg, nézzétek meg mit csináltam! :) :D Várom a véleményeket! :)


Szárnyaló szívecske gyűrű

2009. július 14., kedd

Törpilla

Új fülbevalót készítettem. Évitől kaptam a Töpillákat, ezúton is még egyszer köszönet értük. :) Nekem nagyon tetszik ez a füli, mivel vidámabbá és elviselhetőbbé teszi ezeket a nyári forró napokat. :)


Vásárlás Évitől- 2. rész :)

Egyszerűen nagyszerűek és imádnivalóak. Biztosan lesz még folytatása ennek a történetnek. Az első részről szóló beszámolót itt nézhetitek meg. :)

Itt pedig Évi csodáit találhatjátok! :)Folyt. köv. ... :)

2009. július 12., vasárnap

Gyémántfényű vízcseppek

Ez a név jutott eszembe először erről az új karkötőmről, miután elkészült. Elegáns, vidám, kellemes és egyben romantikus megjelenést kölcsönöz viselőjének. Igazából ezt a karkötőt bárhova felveheted mivel nagyon trendi viselet mostanában ez a kombináció. Nekem abszolút kedvencemmé vált.



2009. július 11., szombat

Gyöngyike

Valószínűleg, aki éppen ezeket a sorokat olvassa most már nagyon kíváncsi,hogy vajon ki is lehet az a Gyöngyike?! :) Nos, a válasz nagyon egyszerű. Ezt a nevet adtam az első teklagyöngyös karkötőmnek. Csodaszép rószaszín és fehér teklákból áll össze egy icike-picike kis tüneményes rózsaszínes-barackos színű selyemszalaggal megbolondítva (Timitől kaptam, ezúton is köszike!), amely végeit természetesen lekezeltem. Szerintem nagyon finom, kecses és egyedi lett. Várja gazdiját. Ha Neked is tetszik és szívesen "elhódítanád" Gyöngyikét írj és a többit megbeszéljük! :)

2009. július 10., péntek

Twitter

Végre nekem is van Twitterem. Angolul írom a bejegyzéseket, mivel nagyon sok külföldi ismerősöm/barátom van. :)
Várom a "követéseteket"! :o)



Kattints a képre! :)

2009. július 5., vasárnap

Itt vagyok :)

Nem tűntem el, csak mint már írtam sok volt a teendőm a héten. Jó lenne már egy kis kikapcsolódás. Nekünk marad a Balaton, de én azt is szeretem. Lángos, Cikk-Cakk jégkrém, egy jó hideg Coca-Cola és sült krumpli ketchuppal :D Egy ilyen kiruccanás alkalmával általában ezeket fogyasztom egészséggel. IMÁDOM!! :)

Újabb kincsekkel gyarapodtam a héten. :) Most "bemutatót" tartok nektek, ahogy megígértem.
Andikámtól szereztem be ezeket a szépségeket. Imádnivalóak, akárcsak Andi személye. :)






Ha esküvőd lesz vagy tervezed, esetleg meglepetést szeretnél venni egy kedves ismerősödnek vagy magadat szeretnéd megajándékozni, akkor tudom ajánlani Sandi boltját a Meska oldalán. Tessék bekukkantani hozzá, mert mesés dolgai vannak! :)

sandi.meska.hu