2009. június 26., péntek

Mai napom

A mai napom valami őrület volt. Semmi sem úgy ment, mint ahogyan én azt szerettem volna. :(
Részletezem: Nagyon beütöttem a szekrényajtóba az ujjam. (még most is fáj) Még az a jó,hogy a bal kezem... Hála az égnek nem tört el, de enyhén megzúzódott és meghúzódott. Kaptam rá kenőcsöt! Ma vagy 600 helyre kellett volna mennem. Hétfőn pótolom az elmaradásokat. Ezúton is elnézést kérnék mindenkitől, akinek mára ígértem valamit! :/

2009. június 23., kedd

Várakozás

A héten rohangálás lesz: vérvétel, röntgen és vissza a házi orvoshoz. Nagyon nem szeretem ezeket (főleg a vérvételt, mert így is vérszegény vagyok), de muszáj,hogy kiderüljön mi okozza a rosszulléteimet. Nagyon izgulok várom az eredményeket, remélem, hogy minden eredmény jó lesz, ha nem is jó legalább derüljön már ki, ha valami gond van, mert már hónapok óta húzódik...

Addig is próbálom elütni a fennmaradt időt, most éppen internetezés, vásárlás, szobám kidíszítése és majd a későbbiekben ékszerkészítés. Timit (voeldesign.meska.hu) megkértem,hogy szerezzen be nekem néhány gyűrűalapot, meg füliakasztót. Nagyon kedvelem őt, nagyon segítőkész és aranyos! :) Ez úton is ajánlanám a boltját, nagyon sok szépet találhattok nála kedvező áron. Én is most újra kihaszáltam nála a 10-es akciót, ami lehet lassan már 20 lesz! :D De nem baj, mert szertem az alkotásait, leadtam neki még néhány rendelést. Már alig várom,hogy elkészüljenek és hordhassam majd őket. Mindenképpen megírom és megmutatom őket! :)
Addig is egy új szerzemény:kézzel festett Madaras hernyóselyem tarsoly Herától! :)
Az új napszemcsimnek vettem, amit apumtól kaptam. :)

Hera.meska.hu
pic by:me

2009. június 22., hétfő

Julcsi meghívott

Köszönöm a meghívást kedves Julcsi! :)
A játék lényege,hogy 6 olyan dolgot kell írnom, ami lényegtelen ékszerkészítés szempontjából, de én mégis szeretem. Most ezeket megosztom veletek! :)


1. Imádom a napsütést, de csak módjával, mert a bőröm extra érzékeny rá. Pillanatok alatt le tud égni a bőröm és nem kell mondanom,hogy utána nagyon tud fájni...

2. Kedvenc évszakom viszont mégis a tavasz, mert nem túl hideg és nem is túl forró. Meg olyan romantikus hangulata van az egésznek. :)
3. Az nevű tv-csatorna miatt van még mindig tv a szobámban, de ha ez megszűnne a televízió nézésnek is lőnének a részemről.

4. Nagyon szeretem a leggingeket és a farmernadrágokat. A szoknyát viszont nem, de csak magamon, mert ha jó alakom lenne biztos,hogy szívesen hordanám.

5. Hajnali 2 óránál előbb nem tudok lefeküdni. Egyszerűen imádok fent lenni. Nem véletlen, mert az egyik kedvenc madaram a bagoly. Ráadásul még szemüveges is vagyok. :D

6. Észrevettem,hogy a kedvenc ételeim mind S-betűvel kezdődnek: Sóska, spenót, spagetti, somlói galuska, s a lasagne. :D Na jó az nem! :D


Sandikámat hívnám meg, de neki nincsen blogja?!
Leírhatod ide is, ha gondolod! :)

2009. június 20., szombat

Sikerült!

Leérettségiztem! Végre kezembe kaptam a kis-nagy kék könyvet. Valóban felemelő érzés és egyben némi megkönnyebbülés, meghatódottság, amiért vége van és lezárult egy korszak. Az élet még csak most kezdődik igazán :)

A legjobb az egészben az volt, amikor anyuék átöleltek, megpusziltak és azt mondták: Büszkék vagyunk Rád! :)


Ezeket kaptam ajándékba:

2009. június 19., péntek

Meglepetés Évinek

Elhangzott tőlem,egy olyan kijelentés, ha megnyitja Etsy boltját én közzéteszem a külföldi oldalamon!
Nos ez megtörtént! Remélem,hogy örülsz neki! :)
Már írtak is a blogbejegyzésemhez. :)

Nagyításhoz katt a képre!

2009. június 17., szerda

Kincseim

Sokan vagytok kíváncsiak arra,hogy hol "tárolom" azokat a sok-sok, nagy becsben tartott ékszereimet. Most mindenre fény derül! Voálá! :D


2009. június 15., hétfő

Évi alkotásai

Hamarosan bővülni fognak kincseim Évi (byme) által! :)
Eddig ezek a szépségek vannak Tőle:
  • Mézike az édes kis mézeskalács kitűző
  • Exkluzív illatszív (Miss Dior Cherie parfümmel, ami közös kedvencünk Évivel)
  • Tengerfény karkötő (imádom, annyira eszméletlenül gyönyörű)
  • Pasztell színű üveggyűrű (már készül hozzá a nyaklánc is)
  • Világoskék kagylóhéj szív füli

+1 bemutató videó általam :)

2009. június 12., péntek

Rajzolok

Szabadidőmben, ha kedvem és időm van rá "bohókás ékszereim" készítése mellett néha rajzolgatok is. Főként kézzel rajzoltam őket, de néhol a színezés egy számítógépes programmal készült. Ez most egy új "művészeti irányvonal" Amerikában. Most mutatok is nektek néhányat az alkotásaimból:



Nagyon várom a véleményeteket! :)


Üdv.
Bejus

2009. június 11., csütörtök

Édes Bohóc

Polyvore a legjobb! Ma egy nagyon helyes összeállítást találtam itt. Nagyon tetszik ez a bohócos megoldás. Olyan kreatív, színes és bohókás. :)

2009. június 10., szerda

Évi (byme) meghívott

...egy kis játékra, ami igazán megtisztelő és nagyon köszönöm ezúton is az érdeklődésed! :) Szóval a játék lényege,hogy 7 db számomra legfontosabb dolgot kell megfogalmaznom magamról.

  1. Rendkívül érzékeny lelkű "teremtés" vagyok. Régen nagyon befordulós, zárkózott voltam. Nem nagyon voltak barátaim, pedig én szerettem volna, de lássuk be ehhez két ember kell. Mondhatni mára már kinőttem ezt a korszakom. Barátságos, nyílt, őszinte embernek tartom magam és mások is ezt gondolják rólam. Főként ezen tulajdonságaim miatt szeretnek/kedvelnek az emberek, aminek nagyon örülök. :)
  2. Mindenem a divat. (család és barátok után) Szeretem a színes,extravagáns és a finom nem túl hivalkodó egyedi ékszereket, kiegészítőket. Hangulatomtól függ. Mindenevő vagyok. +Vagyok olyan szerencsés is,hogy jól állnak nekem! :)
  3. Egyedülálló, boldog csajszi vagyok. Régen úgy voltam vele, ha nincs párom akkor én nem is lehetek boldog ;szomorúnak és depressziósnak kell lennem. (Sajnos az voltam és picit most is néha előjön.) De nem , ez nem így van. Szingliként is lehet boldog az ember. Ha meg van párja, akkor az csak hab a tortán!
  4. Imádom a természetet és az állatokat. Egyetlen dologtól félek és azok a pókok, de próbálom leküzdeni ezt a félelmet, igaz nem könnyű. Fóbiáim közé sorolható még a mély víztől való félelem, sajnos ez egy gyermekkori trauma miatt van még mindig.
  5. Sokat betegeskedem, de próbálok pozitívan állni a világhoz. Ami tőlem telik mindent megteszek természetesen, azért,hogy jobban legyek és meggyógyuljak. Nincsenek lehetetlenek.
  6. Imádok shoppingolni. Főleg a könyvekért rajongok. Képes vagyok kiadni több ezer Ft-ot is egy jó könyvért legyen az magyar vagy éppen angol nyelvű. (igen,egy picit azért konyítok az angol nyelvhez is! :)
  7. Szeretni,adni és segíteni az embereken. Ez az én fő életcélom, amiért-e Földön élek és létezem. Amikor megszülettem az orvosok 40%-ot adtak arra,hogy túlélem azt a súlyos betegséget, amiben újszülöttek ezrei haltak meg 1989-ben. Úgy gondolom, hogy Isten megadta nekem az esélyt az életre, így hát élnem kell vele és nem eldobni magamtól,ahogy azt sokan teszik értelmetlenül. Nem tökéletes a világ és ezért a benne élő emberek sem lehetnek azok. Minden jó után valami rossz jön és minden rossz után valami jónak kell történnie, ez az élet rendje. Erőt és egészséget kívánok mindenkinek. /Peace-Béke/
Remélem,hogy beszáll a játékba és elfogadja a meghívásom Zsanyíj(gombekszerek.blogspot.com) :)

2009. június 6., szombat

Hupikék Törpikék

Lehet,hogy most páran a fejükhöz kapnak, de van egy bizonyos boltban ez a törpös akció és megihletett. :-D Majd, ha sikerül még beszereznem néhány törpöt, akkor még fogok csinálni. Legszívesebben Törpillásat szeretnék készíteni. :)

A végeredmény egy igazán aranyos, egyedi, extravagáns és bohókás fülbevaló lett:

Várom a véleményeteket! :)

2009. június 5., péntek

Pihenés

Na persze nem csak a számítógép előtt töltöm az egész napot, egyébként se tudok sokat ülni a gép előtt, mivel fáj a hátam is. Ma itt volt nálunk az én édes, drága egyetlen unokahugim, akit nagyon szeretek. Jól elvoltunk. :) Remélem nem haragszik meg érte,hogy felteszem, de be szeretném mutatni Nektek. :)

Bettina.
A képeket én készítettem róla, bár picit régebbiek. :)

2009. június 4., csütörtök

Túléltem

Fogalmazhatnék így is a mai nap után. Na de,hogy mi is történt velem? Elmesélem történetem, amely sajnos 100%-ig valós, megtörtént eseményen alapul.

Azon a borongós csütörtöki napon bankba, majd orvoshoz indultam volna, amikor megtörtént a baj. Hirtelen jött az egész.. Nehéz róla beszélnem, azaz írnom még most is... Nem kívánom senkinek, hogy átélje ezt amit én a mai napon. Szóval nagy nehezen beérek a bankba, ahol leülök,iszok egy korty vizet (már akkor éreztem,hogy valami nem stimmel velem, de nem foglalkoztam vele különösebben). Mire rám került a sor, kiderült,hogy abba a bizonyos bankba (nem említeném a nevét, de nem jártam még ott) saját magamtól kell kitölteni a készpénz befizetési papírt. Szó szerint elküldött a hölgy és hívta a következő illetőt. Ezért vártam én 20percet, gondoltam magamban... /Amerre én járatos vagyok, ott a zöld kendős hölgyike rendezi a tranzakciót./ Nos mindegy gondoltam, ha már itt járok nekiállok. Nekiálltam kitölteni, mivel más lehetőség nem volt és sajnos megtörtént a baj, amire nem számítottam. Kiesett a kezemből a toll és a mellkasomhoz kaptam. Felkaptam a cuccaim és irány kifelé a bankból. Azt hittem megfulladok, nem kaptam levegőt, eközben őrületesen szorította valami a mellkasom és vert a víz. Természetesen eltört a mécses, mivel egyedül voltam féltem,hogy most mi lesz velem? Kihez forduljak segítségért? Hát senkihez, mivel a közelben lévő emberek messziről, érdektelenül nézték végig szenvedésemet. Hova fajult el ez a világ? Ennyire nem érdekli az embereket mások sorsa? Vagy én vagyok túl régimódi?! Én ezt nem értem...
Valahogy leértem arról a nagyon béna lépcsőről, ahol korlát nuku. Nem volt semmi, amibe kapaszkodhattam volna.. Már nem emlékszem,hogy, de sikerült lejutnom és leültem egy közeli padra. Ültem ott egymagamban egy fél óra hosszát legalább mire elmúlt (úgy ahogy) a fájdalom. Nem elég,hogy a hátam fáj már két hete, most ez is...
Felhívtam anyut,hogy találkozzunk a rendelő előtt. Nem mertem neki elmondani,hogy mi történt, nagyon szűkszavú voltam a telefonban. Nem akartam,hogy ő meg megijedjen emiatt.
A lényeg amit tudni kell rólam: magas vérnyomásban szenvedek és 4 éve szedek rá gyógyszert. Meg még sok más bajom van sajnos, de nem szeretek vele foglalkozni és beszélni róla. Szóval doktor bácsi megvizsgált, akkor már nem volt olyan magas a pulzusom, "csak" 110. Vérnyomásom pedig 148/90. Gyógyszer rendszeres szedése mellett ezen értékek voltak... Hát, hát- mondta a doktor úr-felírok egy másik gyógyszert, kevesebb mellékhatása van, mint annak, amit magácska szed. Pihenjen, ne nagyon menjen sehova már a héten, biztosan sokat idegeskedik az érettségi miatt is. Hát igen sajnos...

Nos, az egyik tanulság,hogy nyitok egy saját bankszámlaszámot és nem megyek egyedül sehova, ha nem muszáj.

2009. június 1., hétfő

Polyvore-Köszönet


...a linkért Évinek! :) http://bardoczeva.blogspot.com/

Hipp-hopp kész van az én összeállításom is! :)
Remek oldal ajánlom mindenkinek aki divat őrült, de aki nem annak is, mert az lesz! :-p


Üdv.
Bejus